AROMATY, EKSTRAKTY, KONCENTRATY

Aromaty - substancje zapachowe: naturalne, identyczne z naturalnymi i syntetyczne.
Ekstrakty - wyciąg uzyskamy z zakończonego procesu ekstrakcji. Ekstrakt może stanowić gotowy produkt sam w sobie lub też można z niego wyodrębnić czysty związek chemiczny poprzez destylację, wymrażanie lub krystalizację.

NASZE PRODUKTY:

  • Aromat mięsa.
  • Aromat tyrolski.
  • Aromat ziołowy.
  • Sól wędzarnicza.
  • Aromat czosnku.
  • Ekstrakt czosnku.
  • Ekstrakt kminku.
  • Ekstrakt majeranku.
  • Ekstrakt pieprzu.
  • Ekstrakt chilli.
  • Aromat szynki tradycyjnej.
  • Aromat mielonki.
  • Koncentrat przyprawowy do potraw "Mieszanka warzywna" (Mieszanka typu Vegeta).

Copyright by FHU Karolek. Wszelkie prawa zastrzeżone. Realizacja: r-h.pl

POLITYKA PRYWATNOŚCI